Mješavina začina za punjene paprike

Za pripremu omiljenog domaćeg jela punjenih paprika birali smo samo najbolju kombinaciju začina.

Uputstvo za pripremu:  Sadržaj vrećice prelijte sa 100ml tople vode, promiješajte i pustite da odstoji 10 minuta. Dodajte 500g mljevenog mesa i riže po vašoj želji. Očistite paprike i napunite ih sa pripremljenom smjesom, posložite u lonac ili posudu za pečenje. Ukoliko ih kuhate dodajte vodu i kuhajte 40 minuta, a ukoliko ih pečete pred kraj pečenja prelijte sa vrhnjem za kuhanje.

Čuvanje i rok upotrebe: Sobna temperatura, na suhom, 15 mjeseci.

Sastav

pšenično brašno, kuhinjska sol, crvena začinska paprika 6%, crni luk, bijeli luk u prahu, šećer, kukuruzni škrob, lovorov list, crni biber, dimljena sol, ekstrakt kvasca, biljno ulje, peršunov list. Može sadržavati tragove mlijeka, celera i soje.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
Energetska vrijednost 1061 kJ/250 kcal
Masti 2,3 g
od toga zasićene masne kiseline 0,5 g
Ugljikohidrati 50 g
od kojih šećeri 10 g
Proteini 7,4 g
Sol 30,0 g

Zatražite svoj KolMix katalog

Molimo Vas da odvojite par minuta Vašeg vremena, te popunite formular ispod, kako bi Vam mogli dostaviti naš KolMix katalog.