[ultimate_heading main_heading=”Kakav je to ručak bez juhe?” heading_tag=”div” el_class=”naslovSkew” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600” main_heading_style=”font-weight:600;”][/ultimate_heading]

Juhe su nezaobilazan obrok, vrsta aperativa koji nam otvara apetit.
Stare su vjerovatno koliko i historija samog kuhanja. Kombiniranje raznih začina i sastojaka oduvijek je bila umjetnost, zato se mi u KolMixu uvijek trudimo da u vaše kuhanje donesemo samo najbolje što priroda i čovjek mogu da ponude, a to su naravno naše KolMix juhe.

Bogatog okusa, sa samo prirodnim sastojcima bez dodatnih bojila i pojačivača okusa garancija su ukusnih juha i dobrod ručka.

– KolMix podbrend „Pomoć pri kuhanju“ uz asortiman od 27 proizvoda u staklenkama, sada je proširen sa deset novih proizvoda. –
Poseban trud i kontinuirano usavršavanje kako bi odgovorili tržišnim zahtjevima rezultiralo je širokom paletom proizvoda našeg podbrenda „Pomoć pri kuhanju“.
Ovu misiju smo započeli 2013.godine kad smo vam ponudili Vanilin šećer i Prašak za pecivo , a sada smo brendu „Pomoć pri kuhanju“ dodali monozačine i to 27 začina upakovanih u staklo i 10 začina u vrećicama za koje se nadamo da će pronaći put do vaših kuhinja i vaših srca.

Želite se osjećati kao Chef u vašoj kuhinji ?

Usudite se probati nove stvari, jer Mixes svako jelo čini ukusno i lako za pripremu.
Sa novim KolMix Mixes mješavinama začina možete uživati u bogatstvu okusa uz jednostavnu i brzu pripremu, a svaki sastojak naših mješavina je prirodan, bez bojila i pojačivača okusa.

[ultimate_heading main_heading=”Začinite svoj život sa KolMix začinima!” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:700” main_heading_style=”font-weight:700;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600” sub_heading_style=”font-weight:600;”]Začinite meso, ribu, juhu, umak, povrće, salatu, krompir, rižu ili tjesteninu jedinstvenim KolMix začinima koji Vašoj hrani daju jedinstvenu aromu i okus. Osjetite miris Juga u Vašoj kuhinji. Uživajte u kuhanju sa KolMix začinima![/ultimate_heading]

Premium gastro

Osluškujući potrebe naših kupaca i prateći tržišne trendove, odlučili smo napraviti iskorak u Gastro pakovanjima, te ovu kategoriju napraviti samo onako kako mi u KolMixu znamo – vrhunski.

[ultimate_heading main_heading=”Slastice” heading_tag=”h1” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Vanilin šećer profinjuje i aromatizira deserte svih vrsta.
Prašak za pecivo tradicionalno se koristi za pripremu tijesta za kolače i pekarskih proizvoda.

palentaVelika
[ultimate_heading main_heading=”Palenta” heading_tag=”h1” alignment=”left”][/ultimate_heading]

Kolmix Palenta je kvalitetno kukuruzno brašno s kojim možete pripremiti palentu na puno različitih načina.

krompirV

Smjese za Knedle

Knedle su velike kuhane okruglice napravljene od krompira ili kruha, dio su njemačke, mađarske, austrijske i češke kuhinja ali i mnogih drugih zemalja.

Svima su nam dobro poznate bakine knedle sa šljivama koje svi volimo ali knedle se koriste i kao prilog, kao desert ili u juhama. Mi u KolMix-u se uvijek trudimo da vam olakšamo svaku pripremu jela i ponudimo dobro i ukusno rješenje.

kruhV